kadın günlük şık ayakkabı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından bacak mimarinıza ve boyunuza şık intihap yapmanız ülküsel olandır.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüce alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve muteber hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Gelin şimdi kadın kombin ve erkek kombin sinein önemli bir yeri olan taba renge yakışan renkleri yan yana görelim.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO BEDAVA.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Müft.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli dâhilin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına klasik topuklu bot “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla mürtefi müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli günlük casual ayakkabı ve muteber özen veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Sudan ucuz.

İadeye yönlü olması ekseriyetle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene denli tetik kullandığınızdan sakıncasız olun. İadenizi peyda etmek için üye girişi yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli temellatabilirsiniz.

Report this wiki page